alt text

Köp bitcoinböcker

Här hittar du svenska böcker om bitcoin. Originalverk och översatta.

alt text

Köp bitcoin

Kom igång med bitcoin. Köp bitcoin enkelt och tryggt i Sverige.

alt text

Lär om bitcoin

Vi har satt samman en kostnadsfri utbildning om bitcoin.

OG Collection serie 1 – Solglasögon

Under 2022 gjorde vi en Crowdfunding bland våra nätverksmedlemmar. Det första vi gjorde var att ta fram ett par solglasögon. Glasögonen har svart ram och orange detaljer. På höger skalms utsida syns trycket SWE HODL följt av en Bitcoin Lightning Blixt. På vänster skalms insida har glasögonen stansade nummer och varje glasögonpar har tilldelats ett unikt nummer från 1 till 21 i en serie om totalt 21 glasögon. 

Utöver de 21 numrerade glasögonen i OG Collection som är numrerade med 1/21 – 21/21 finns ytterligare 5 solglasögon med samma utvändiga tryck. 

Fyra av de tillkommande solglasögonen är märkta 21 CORE följt av varsin siffra 1, 2, 3 och 4. Av dessa glasögon äger initiativtagarna till SweHodl och den nya utbildningsplattformen varsitt par.

Det femte extra paret är märkt ∞/21M och kommer att användas på ett eller annat vis i samband med Bitcoin Infinity Day den 21 augusti i framtiden.

Solglasögonen har inte gått att köpa på öppna marknaden och ytterligare glasögon med samma motiv kommer inte att tillverkas. Solglasögonen är tillverkade i en serie om 21 och delades endast ut till donatorer enligt först-till-kvarn-principen i vår första crowdfunding som startade på blockhöjd 736747 och avslutades på blockhöjd 736882 när 21 donationer inkommit.

För att som donator få ta del av tack-gåvan i form av dessa solglasögon krävdes en frivillig donation på 100K sats eller mer. 

Solglasögonen levererades i en ask och har försetts med ett tackbrev. Vår förhoppning är att du som donerat satoshis till bitcoinsverige.org i framtiden skall minnas tillbaka på den här tiden och att det var tack vare ditt bidrag fler kunde lära sig om Bitcoin.

Intäkterna från Crowdfundingen hjälper oss att drifta hemsidan och discorden samt att hålla vår utbildning kostnadsfri. Vi är inte helt i mål än och kommer därför köra en omgång 2 i crowdfundingen för att så till det sista med utbildningsplattformen.